Då närmar vi oss

Äntligen har vi varmare dagar!

Förra veckan kunde jag äntligen klä mig i tunnare ytterplagg utan att frysa. I fredags såg jag ut såhär och fotograferade dessa bilder när jag kom hem från jobbet. Det är så härligt att det fortfarande är ljust ute när man kommer hem och då blir bilderna också mycket bättre. 

 

Jacka och byxor från gina tricot // Tröja från h&m // Sneakers från adidas // Väska från marc jacobs. 

 

 

God morgon finisar!

Igår på lunchen satt jag och en kollega på balkongen en stund när vi drack vårt kaffe. Alltid härligt med lite extra sol och tar gärna varje chans jag får om dagarna. Annars är det omöjligt att komma ut på arbetstid och då får man ta tillvara med lunchrasten.

Kommer ihåg när jag gick till en beteendevetare när hon sa att det är viktigt med en utomhusvistelse någon gång under dagen. Jag nämnde hur mina arbetsdagar ser ut och hon tyckte absolut att jag ska passa på under lunchen med lite frisk luft. Har varit noggrann med det sedan 1 år tillbaka förutom under vinterhalvåret förstås. Självklart får det mig att må bättre och det är ett litet steg mot min psykiska ohälsa. Under sommaren brukar vi gå ut på trädgården under lunchen där många sitter på gräsmattan och njuter av sina luncher. Nu är det inte långt kvar och herregud vad jag längtar!

 

//PUSS 

 

This post contains adlinks from Adviral

 

 

Pilion Pink Marble / Rose Quartz Crystal / Floral Romance / Soft Blossom / Peony Garden

11 comments / Add your comment below

  1. så less på snö och kyla nu hahah xD vill ta fram vårjackorna 😉 sv; Ja jag håller med, så less på snö men nu har vi skinande sol 😀 Kram <3

  2. Snödropparna, krokusarna, tranorna och solen vittnar om att vi verkligen går mot ljusare tider, och det gör mig så glad i hjärtat! 😀 Kram

  3. Snödropparna, krokusarna, tranorna och solen vittnar om att vi verkligen går mot ljusare tider, och det gör mig så glad i hjärtat! 😀 Kram

  4. Riktigt härligt m “vår-dgrna” vi bjuds på nu men så är det ju bara slutet av mars vilket visar sig rel omg efter lite sol och värme.. i morse när jag vaknade och var på väg till pt-klient var det snö på marken här hos mig, hade kommit ca 2-3 under nattens sömn men nu på ons o tors skall det tydligen bli varmt igen, vi hoooppas.. Visst är det trevligt och dessutom skööönt att klä sig lättklätt sådana dgr, bra val av klädsel btw, ;-)..

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.