Läsarfråga

” Inlägget innehåller affiliatelänkar “

 

Jag har fått frågor om vart min t-shirt kommer ifrån?

Det är min bruna t-shirt med ett tryck framtill som visades i ett blogginlägg och på Instagram under helgen. Älskar även att den är lite längre och har en rak passform. Därför stoppar jag gärna in den lite slarvigt i byxan eller gör en liten knut som ni ser på bilderna.

Denna snygging kommer från Missguided och du hittar den genom att klicka här <—

 

 

Här matchade jag denna t-shirt med ett par högmidjade blåa jeans, svart skinnjacka, svarta boots och en chocker som består av två justerbara kedjor i guld. Tyckte att halsbandet passade bra till denna outfit som gjorde stilen sådär lite coolare. Fattades bara ett par solglasögon i pilotmodell men eftersom det var då mulet så var det ingen idé.

Igår däremot hade jag kunnat plocka fram mina solglasögon eftersom solen tittade fram hela dagen. Riktigt härligt men synd att jag jobbade hela dagen och såg bara solen genom ett fönster. Men får istället hoppas på att solen vill stanna kvar nu till helgen. Snälla snälla sol! Gör det för min skull för jag behöver verkligen en promenad i solen. 

Halsbandet som jag har på mig hittar ni föresten genom att klicka här <—

 

//PUSS 

 

This post contains adlinks from Adviral

 

 

Pilion Pink Marble / Rose Quartz Crystal / Floral Romance / Soft Blossom / Peony Garden

22 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.