Förra veckans blogginlägg

Då var helgen redan slut och en ny vecka är på ingång.

Den här veckan har barnen sportlov men jag jobbar som vanligt. Dom är hos sin pappa den här veckan och får ha sitt sportlov där. Det passar bra eftersom mina arbetsdagar är så långa då vi inte skulle hinna hitta på något om dagarna. Annars har vi haft en bra helg och i lördags var vädret helt underbart. Strålande sol och då passade jag på att ta en långpromenad. Igår var det mulet och då körde jag ett träningspass hemma. Lagade även en jättegod maträtt som jag återkommer med här i dagarna. Men nu startar jag denna nya vecka med några tillbakablickar från förra veckans blogginlägg och då kör vi!

 

Jag skrev ett djupt inlägg om att jag vill flytta och varför. Ni hittar blogginlägget genom att klicka här <—

 

Visade upp mina nya mysiga tofflor och ni hittar blogginlägget genom att klicka här <—

 

Hade ett samarbete med rabatterat.se då jag delade med mig av några grymma tips. Aldrig fel att shoppa billigare. Ni hittar blogginlägget genom att klicka här <—

 

Skrev ett inlägg om att jag vill ha lugg och varför. Ni hittar blogginlägget genom att klicka här <—

 

Tipsade om en god doft som passar bra inför sommaren. Ni hittar blogginlägget genom att klicka här <—

 

Tipsade också om sushi som jag köpte hem förra veckan. Ett jättebra ställe och ni hittar blogginlägget genom att klicka här <—

 

Jag tog tag i saxen och klippte en lugg på egen hand. Visade resultatet och blev väldigt nöjd. Ni hittar blogginlägget genom att klicka här <—

 

Veckans planer!

Den här veckan har jag inte så mycket planerat. Jobbar som vanligt och ska köra några träningspass vid hemkomsten. Ska även hämta ut ett efterlängtat paket som jag hoppas kommer här i dagarna. Det är något som behövs på jobbet men mer avslöjar jag inte.

Önskar er alla en grym start på denna nya vecka och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

4 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.