Jag har blivit med lugg

Nu är det äntligen fixat!

Tidigare i veckan skrev jag om att en lugg känns lockande och nu är det gjort. Har klippt luggen helt på egen hand och här ser ni resultatet.

 

 

Valde att ha en gles lite slarvig lugg med lite längre hår längst sidorna. 

 

 

Vad tycks? Jag blev helt klart nöjd med resultatet.

 

 

Klippte faktiskt luggen samma dag som jag skrev om det. På jobbet har jag fått massor av komplimanger och att jag passar bättre med lugg än utan. Riktigt kul att höra och det blev en stor förändring. Exakt som jag var ute efter. Måste snart fixa en ny bild på min header för nu är jag mig inte lik längre.

 

God morgon finisar!

Vilken härlig dag vi hade igår med strålande sol. Var ute och promenerade i en timme och fick en massa energi i kroppen. Sedan har jag grejat med allt möjligt och vips så var det redan kväll. Lagade mat samtidigt som jag lyssnade på podcast och det finns så många bra att lyssna på. Ska tipsa om några stycken i ett annat inlägg. Kollade också på Melodifestivalen och åt en massa chips och dipp. Har fått dille på dipp med löksmak och grillchips till det. Är en periodare när det gäller snacks och tillbehör.

Idag ska jag försöka att klämma in ett träningspass för det behöver min kropp. Ska även ta mig ett städryck, vika tvätt och sedan bara ta hand om mig själv. Tänkte lägga på en ansiktsmask och färga mina ögonbryn lite senare idag. Annars har jag inte så många planer just idag och det är verkligen skönt. Älskar att bara ta dagen som den kommer utan en massa måsten. Men några måsten har jag tyvärr att göra. Får ta tag i dom så fort som möjligt för att få det överstökat.

Önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

 

This post contains adlinks from Adviral

 

 

1. Kuddfodral / 2. Pläd / 3. Burk / 4. Kuddfodral / 5. Plant box / 6. Ask / 7. Kuddfodral / 8. Glasskulptur / 9. Servis / 10. Vas / 11. Lampskärm / 12. Doftpinnar / 13. Matta

24 comments / Add your comment below

  1. Tänk vad lugg ändrar totalt utseende. Du passar jätte bra i lugg!!
    Så gillar jag rosa detaljer. Tänk att bara köpa ett nytt kuddfodral kan göra så mycket.
    Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.