Bästa sushi

Något som jag inte får nog av!

För exakt en vecka sedan köpte jag hem sushi och herregud så gott det var. Jag var då helt själv hemma eftersom barnen hade sin pappa vecka. Tyckte helt enkelt synd om mig själv och bestämde mig för att äta sushi till middag. Helt klart ett rätt beslut och sushi kan jag inte få nog av!

 

 

Det finns många sushi ställen i Örebro att välja emellan och valde då ett ställe som heter Sushibar. Hade aldrig ätit där förut men blev rekommenderad av en kollega.

 

 

När jag kom hem dukade jag upp allt på vardagsrumsbordet, satte på en film och fyllde ett glas vitt vin till maten. Fick massor av soya och det var bra att dom inte var snåla med det. Älskar att doppa sushin i massor av soya. 

 

Jag rekommenderar er!

Det var jättegott och måste verkligen köpa därifrån nästa gång igen. Kanske redan nästa fredag? Vem vet det kanske blir en ny vana för mig här framöver. Därför rekommenderar jag er alla sushi-älskare som kanske har vägarna förbi Örebro någon gång. Att då ska ni helt klart besöka Sushibar!

 

Herregud vad trött jag är efter den här arbetsveckan!

Har varit otroligt tufft på jobbet och det tar mycket av mina krafter och då mestadels mentalt. Kom på att jag har inte hunnit vattna blommorna på jobbet under veckan och får inte missa det idag. Blommorna hemma hos mig behöver också vatten och är expert på att glömma dom. Har en känsla av att den här arbetsdagen kommer att bli lika tuff som dagarna innan. Men som tur är så slutar jag klockan 15:00 idag som alltid på fredagar. Vill bara hem igen och slappa i soffan just nu men snart är jag där. Tillsammans med mina älskade ungar!

Önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

19 comments / Add your comment below

  1. Oj så gott med sushi, tänkte först gå förbi sushi restaurangen idag men ändrade mig. Ska unna mig något extra gott med mamma imorgon i Luleå istället. Tack för kommentaren och Trevlig helg. Kram.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.