Lugg med attityd

Något som jag funderar på!

Har som sagt funderat på det väldigt länge med att skaffa mig en lugg. Då inte en sådan där rak tjock lugg utan mer gles och en aning slarvig. Ungefär som på bilderna som jag har plockat ut för lite inspiration. 

 

 

Vill ha en förändring!

Tror faktiskt att jag skulle passa i lugg och det skulle ge en liten förändring i utseendet. Tycker personligen att lugg ger mera attityd på något sätt. Eftersom man kan klippa luggen på olika sätt efter vad personen passar bäst i.

Vi får se här i dagarna om det blir någon förändring för min del. Om jag vågar? Tänkte i sådana fall klippa luggen på egen hand för det kan inte vara så svårt. Har faktiskt gjort det förut för många år sedan och det blev helt okej. Visar självklart bilder på resultatet om det händer.

Vad tycker ni om lugg?

Kom på att det är ju alla hjärtans dag idag! Därför önskar jag er alla en extra mysig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

8 comments / Add your comment below

  1. Jag har haft lugg i många år men nu valde jag att låte den växa ut igen =)… lugg ger dock mer liv och kan forma ens ansikte väldigt bra! Jag kan tänka mig att du skulle passa i en medellångt hår med lugg som Prue i serien förhäxad!! Samtidigt så har jag märkt att du gillar långt hår så det skulle vart en utmaning att våga skaffa det *S* Lugg kräver lite underhåll också ;P

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.