Doften av vanilj

Älskar ljuvliga dofter!

Inte direkt nytt här på bloggen men dofter kan jag inte ha för mycket av. Som ni redan vet så har H&M parfymer från sitt egna märke och för första gången äger jag nu en av dom. Eau de toilette med doften Vanilla. Parfymen doftar nybakade smörkakor då krämig sötma möter lyxig vanilj. Jag älskar dofter av vanilj och den här är jag riktigt nöjd över. Här kommer det några bilder på parfymflaskan. 

 

Tycker att flaskan är så stilren och fin!

Har inte luktat på dom andra dofterna ännu men måste göra det nästa gång jag besöker H&M. Den här beställde jag via nätet så det blev bara en ren chansning. Kostar bara 60 kr och den här doften blir perfekt till sommaren. Jag tycker personligen att vaniljdofter passar extra bra under sommaren.

Jag har bara hunnit prova den en gång eftersom jag inte får använda parfymer på jobbet. Gjorde det i helgen som var och tyckte att doften ändå höll ganska länge trots att den är så billig. Kör annars alltid på EdP-parfymer från kända märken för att garantera en hållbar doft över dagen. Men den här doften kommer  helt klart att bli ny favorit bland min parfymsamling. 

 

//PUSS 

11 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.