Att tolka kaniner

Kaninerna fick busa runt!

I fredags kväll fick kaninerna skutta runt och busa medan jag kollade på tv. Som dom oftast brukar få göra varje kväll. Men blir lätt distraherad av dom små liven och kan inte låta bli att fotografera dom. Ibland funderar jag på vad dom egentligen funderar på? Min tolkning blev som ni ser på bilden efter att ha studerat dom en stund. Exakt så var det säkert inte men det såg ut som om det var så.  

 

 

Måste tipsa er om något smarrigt!

En kollega hade med sig frukostkex från belvita till jobbet här om dagen. Då med smak av blåbär och björnbär. Jag personligen tycker att kexen är jätte goda. Inte sådär för söta och gillar kombinationen med bären. Enligt innehållsförteckningen är kexen kanske inte dom nyttigaste som man tror. Men helt klart goda och en aning nyttigare än vanliga kakor. Dessa måste jag helt klart köpa hem! 

 

 

This post contains adlinks from Adviral

Only pink!

Tipsar även er som är lite shoppingsugna på några rosa godbitar.

 

 

1. Vattenflaska / 2. Nagellack / 3. Läppglans / 4. Ögonskugga / 5. Handväska / 6. Doftljus / 7. Cardigan / 8. Necessär / 9. Klocka / 10. Nyckelring / 11. Sneakers / 12. Parfym / 13. Kashmirsocka / 14. Bh / 15. Trosa / 16. Trosa / 17. Bh / 18. Hårsnodd / 19. Passfodral / 20. Clutch / 21. Korthållare / 22. Cardigan / 23. Sandal / 24. Ögonskugga

 

Önskar er alla en härlig onsdag och vi ses lite senare mina finaste!

 

//PUSS 

 

16 comments / Add your comment below

  1. Men så mysigt att ha kaniner hemma! Då jag var liten hade vi massa kaniner. Först en väldigt länge som dessvärre blev sjuk och dog. Sedan en annan och sedan tre stycken, så har verkligen växt upp med kaniner, haha 🙂 Så gosiga och så roliga att titta på vad de styr med håller jag med om, haha. De är ju så gulliga när de hoppar omkring 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.