Jag vill flytta

Nu är jag i en sådan period då en flytt känns riktigt lockande.

Ni som har följt min blogg en längre tid vet om att jag lider av psykisk ohälsa. Vissa perioder mår jag hur bra som helst och andra perioder mår jag skit. Just nu mår jag inte alls bra i själen och en av anledningarna är att jag inte trivs i mitt område. Har aldrig någonsin gjort det heller och har jag skrivit om tidigare. Jag känner ingen så bra samtidigt som jag känner mig som en främling i denna lilla kommun. Min historia om hur jag hamnade där jag bor nu har jag skrivit om tidigare men nu handlar det här om hur jag känner just nu. Kan återkomma om hur jag hamnade här i ett annat inlägg om ni vill?

 

 

Vart vill jag flytta?

Vill flytta till Örebro för jag trivs verkligen bra där. Har mitt jobb där sedan snart åtta år tillbaka. Men tyvärr så går det inte på grund av min livssituation. Då menar jag mina barn som är dom viktigaste i mitt liv. Så länge dom går i skolan där vi bor är jag fast och därför får jag stå ut i några år till. Jag brukar annars försöka att tänka positivt och gör det bästa av situationen. Men just nu är jag i en jobbig period och hoppas att jag tar mig ur den så snart som möjligt. Mitt mående är som en berg och dalbana som påverkas mycket av min psykiska ohälsa.

Men vi alla individer har ändå både bättre och sämre perioder i livet då det bara är mänskligt. Förutom mina barn så är kollegorna närmast mig och där kan jag prata ut om jag vill. Känns skönt att komma bort om dagarna för annars hade det varit mycket värre. Brukar alltid tänka så inom jobbiga situationer. Att det hade kunnat varit mycket värre än vad det är.

 

 

Vad är syftet?

Sent igår kväll när jag inte kunde sova på grund av alla tankar skrev jag det här inlägget. Behövde verkligen skriva av mig för det brukar oftast kännas bättre efteråt. Att hantera min depression och ångest är inte alltid lätt men jobbar på att hantera det. Men hur hanterar jag egentligen det? Återkommer med det i ett annat inlägg längre fram. För jag vet att ni är många därute som också lider av psykisk ohälsa. Det är just syftet med mina blogginlägg inom ämnet! Att få dela med mig av det som har hänt, händer och hur jag hanterar det. 

 

//PUSS

 ♥

 

14 comments / Add your comment below

 1. Att skriva av sig är riktigt skönt när det gäller det mesta. Inte roligt att höra att du har en låg period men det har vi alla då och då. Jag hoppas att du tar dig genom det snart och att allt känns lite bättre.

 2. Du är en så himla fin mamma! Jag fick byta skola när jag skulle börja fyran. Tyckte det var jätte jobbigt men sen träffade jag min bästa vän i min nya klass och vi har i stort sett suttit ihop hela livet. Har du pratat med barnen om hur de skulle känna vid en flytt? Usch jag blir så ledsen för din skull för det måste vara fruktansvärt jobbigt att bo någonstans där man inte trivs 🙁 Massa kramar till dig!

 3. Fina fina du! Känner så med dig. Jag känner mig inte heller hemma där jag bor, det är skitjobbigt att känna så. Hemma ska ju vara där man triv som allra bäst, eller hur?? Hoppas du hittar en lösning för livet snurrar ju på snabbare än vad vi hinner blinka och vi får aldrig en ny chans. Livet är här och nu?

 4. Åh vad jobbigt att känna så :(( <3 förstår att du blir kvar pga dina barn men hoppas du snart kommer fram till en lösning. Finns ju andra bra och mysiga områden här. Kram

 5. du kan inte bara flytta tll ny lägenhet i ditt område kan hjälpa mycket bara det o få nytt runt

  i morg är pappas dödsdag o känner mej väldigt låg så vi piggar på oss va ? kram fin kväll

 6. Ja det var jobbigt, men jag kom fram tillslut som tur var 😀
  Vad jobbigt att du inte trivs. Det kan verkligen påverka ens välmående mycket. Jag brukar också alltid tänka i jobbiga situationer eller när jag inte mår bra att det hade kunnat vara värre. Jag hoppas du ska hitta ett sätt att må bättre de kommande åren innan du kan flytta <3

 7. Men jag lider med dig finaste netti:( skickar en kram ,så jobbigt läge du är i men allt måste gå att lösa till det bästa , du är en kärleksfull mamma verkligen. KRAM

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.