Tips på presenter till alla hjärtans dag

This post contains adlinks from Adviral

Nu är det nästan sista chansen!

Om några dagar är det alla hjärtans dag och därför tipsar jag om några fina presenter. Jag personligen firar alla hjärtans dag med mina barn eftersom jag har ingen partner. Men dagen är ändå för alla sina nära och kära då mina barn är närmast mig. 

 

Pyjamas / Foreo / Indy Beauty / Örhängen / Marc Jacobs

I första kollaget är jag extra förtjust i pyjamas setet och den hade jag gärna velat gå runt i hemma. 

 

 

 

1. GOLDEN GLAMOUR / 2. ROSE QUARTZ CRYSTAL / 3. FLAMBOYANT FEATHERS / 4. MUGG / 5. KEVIN MURPHY ANGEL / 6. BOK / 7. NALLE / 9. DOLCE & GABBANA PARFYM / 10. FOREO

 

I det andra kollaget är jag extra förtjust i mobilskalet nummer 2. Den har jag faktiskt suktat efter ända sedan den kom ut. Dyker det upp någon bra rabattkod så ska jag alla gånger klicka hem den.

Har du några favoriter?

 

//PUSS 

15 comments / Add your comment below

  1. Men så bra tips! Jag och Richard brukar faktiskt inte fira så mycket (snarare inget alls), men i år är jag nästan lite sugen på att hitta på något. Så tack för sista minuten tipsen =) KRAM <3

  2. Bra tips på gåvor i skrivande stund, dgn till ära.. Den rosa pyjamasen tycker jag om och den skulle vara väldigt fin på flickvännen.. Här blev det emellertid en resa, blommor, choklad och en nalle.. ÖNSKAR DIG EN TOPPEN DAC, <3..

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.