Förra veckans blogginlägg

Måndag morgon, en ny vecka och nya möjligheter.

Det sa bara swish och helgen är redan slut. Den här helgen har jag varit helt ensam och har bara tagit det lugnt. Med andra ord en välbehövlig helg och nu är jag redo för en ny arbetsvecka. Barnen kommer till mig idag efter skolan och herregud vad jag har saknat mina små älsklingar.

Här kommer det några tillbakablickar från förra veckans blogginlägg och då kör vi!

 

Förra veckan startades med några tillbakablickar från helgen som var. Ni hittar blogginlägget genom att klicka här <—

 

Visade upp en outfit och skrev om att jag är så klantig. Ni hittar blogginlägget genom att klicka här <—

 

Jag visade för er en jättefin scarf med ormskinnsmönster. Ett riktigt kap och ni hittar blogginlägget genom att klicka här <—

 

Hade ett samarbete med Bästaerbjudanden.se då jag tipsade om erbjudanden hos Plantagen. Skrev även om hur jag inreder med vackra blommor och gröna växter. Ni hittar blogginlägget genom att klicka här <—

 

Jag tipsade er om en väldigt enkel och snygg frisyr som tar mindre än två minuter att göra. Visade steg för steg om hur jag gjorde frisyren och ni hittar blogginlägget genom att klicka här <—

 

Det blev ett till tips på ormskinnsmönster men den här gången en midjeväska. Ni hittar blogginlägget genom att klicka här <—

 

Jag skrev ett djupare blogginlägg om alla hjärtans dag samt att jag tipsade om en gullig kudde. Älskar rosa, fluffiga saker och tipsade även om alla hjärtans dag presenter. Ni hittar blogginlägget genom att klicka här <—

 

Visade flera stycken vackra vinter bilder från en promenad. Ni hittar blogginlägget genom att klicka här <— 

 

Det blev åtta av tolv blogginlägg från förra veckan. Kan inte lägga upp alla och därför väljer jag dom som jag är mest nöjd över. Önskar er alla en grym start på denna nya vecka och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

10 comments / Add your comment below

  1. Hej, finiz!! Den rosa morgonrocken passar dug förträffligt och även din outfit. Gillar midjeväskan och har inesterat en gul?
    Ha en riktigt mysig vecka med kidsen?
    Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.