Vintern kan vara vacker

Trots att sommaren är min bästa årstid!

Tycker jag att vintern kan vara riktigt vacker. Med allt det vita, alla skuggor och den friska luften. Här får ni se några bilder som fotograferade under min promenad förra helgen. Skulle egentligen ha visat bilderna under veckan men glömde helt bort det.

 

 

Att jag nämnde skuggor! Då menar jag skuggorna från solen som blir så vackra i det vita. Ger mer liv i bilderna på något sätt.

 

 

Älskar våra fyra charmiga årstider men sommaren kommer alltid att finnas närmast mitt hjärta.

Vilken är din favorit årstid?

 

//PUSS

 ♥

26 comments / Add your comment below

 1. Jag gillar alla årstiderna =)… dem har olika charm på sitt sätt! Dock vill jag inte alls ha en liknande sommar som förra året, uschhhh!! Jorden mår inte bra och jag tänker mer om den + Djur&naturen mer än oss människors fåfänga. Kontraster i en bild ger alltid en mycket mer levande för det skapar ett djup. Här har det regnat bort men det är soligt så det är OK… har också sett tecken på våren, knopparna kommer fram ur jorden =D
  Ha en TREVLIG HELG, kramen damen!

 2. Här har det regnat konstant i flera dagar sådär fint är det inte längre hos oss iaf.
  Svar: Tack snälla du, det finns mycket helt klart man kan göra för att dra sittstrå till stacken när det gäller miljön.

 3. Ja verkligen…
  Jag tycker att vintern är jättefin! Men jag föredrar att kika på den inifrån ett varmt hus framför en öppen brasa 😀
  Nä men prommisar i snön när det är sol är riktigt härligt faktiskt. Så länge inte minusgraderna är allt för låga.

 4. Jo men vintern är fantastisk på sitt sätt, även om många känner mer för sommaren. Men det är ju precis som att föredra thaimat, det betyder ju inte att inga andra rätter är goda ;D

 5. Jag älskar våren och sommaren. Vintern tycker jag om när det är rejält med snö några minus, vindstilla och solen skiner. Väldigt fina kort du tagit.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.