Jag är så klantig

Har hittat väldens skönaste byxor som dessutom är sjukt snygga.

Byxorna har hög midja, vida ben och mjukt material. I helgen provade jag byxorna igen och då matchades dom med en rutig skjorta och ett par klassiska pumps. Provade även på flera olika outfits under helgen som jag återkommer med under veckan. 

 

 

Byxorna kommer ifrån gina tricot ifall ni undrar.

 

God morgon finisar!

Jag trodde att den här veckan skulle bli lugnare men så himla fel jag hade. Har en hel del ärenden att fixa efter jobbet som får delas upp under dagarna. Behöver även klämma in några träningspass för det får inte rinna ur sanden. Nu har jag ändå kommit igång efter ett långt uppehåll och vill känna mig piggare och starkare. Vi närmar oss ljusare tider och så fort snön försvinnner ska det bli mer promenader för min del. Något som jag älskar att göra.

Nu är jag bara rädd för att halka och slå ihjäl mig för jag är så himla klantig. Igår på jobbet hade jag redan hunnit slå mig två gånger inom den första timmen. Först var det foten och sedan tummen. Ni ska bara veta hur många blåmärken jag egentligen har på kroppen haha.

Hoppas att jag överlever den här dagen helt smärtfritt och önskar er alla en fin dag!

 

//PUSS 

7 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.