Vårens nyheter

” Inlägget innehåller affiliatelänkar “

 

Från Chiara Forti!

Nu har Chiara Forti fått in massor av fina nyheter inför våren och här har jag plockat ut mina favoriter. Älskar plaggen och dom får gärna flytta hem till min garderob. 

 

Kavaj // Kappa // Kjol // Mönstrad topp // Grön topp // Klänning // Byxor

 

Om mina favoriter!

Kavajen har funnits ett tag och har varit så nära att klicka hem den flera gånger. Väntar på rean för då kanske jag slår till. Jag är extra förtjust i kjolen men skulle vilja ha den i en annan färg. Har så många svarta kjolar och behöver lite variation. Klänningen är jag sugen på för jag gillar eleganta modeller som denna. Gillar också speciellt att klänningen har en draperad midja som ger fin en markering.  Plagg med kedjemönster har jag sett bland många vårnyheter och det verkar vara ett hett mönster nu till våren. Älskar toppar med omlott för det ger en sådan smickrande figur. Byxorna med scarfdetaljen i midjan är riktigt läckra och dom skulle passa till det mesta. Den beiga kappan har ett mjukt material och kan även bäras som kofta inomhus. Så himla snygg och den skulle jag inte heller tacka nej till.

Länkar hittar ni under kollaget till vardera plagg!

 

//PUSS 

14 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.