Min helg

Då var ännu en vecka avklarad och nu är det dags för en helt ny vecka.

Det har kommit ännu mera snö och kallare har det blivit också. Dottern har varit sjuk men är nu frisk och går till skolan idag. Nu tänker jag starta denna nya vecka med några tillbakablickar från helgen som var.

 

Under fredag kvällen färgade jag hårutväxten och tog ett härligt varmt bad medan färgen verkade. Hade tänt upp några levande ljus och lyssnade på en podd. Det var riktigt avkopplande och mysigt. Måste börja göra det här oftare.

 

I lördags lagade jag en kycklinggryta med wokgrönsaker och nudlar. Blev jättegott och det blev en helt påhittad maträtt av mig. 

 

Gick runt i mina favorit byxor med camouflage mönster och på kvällen blev det mys med kaninerna. Vi kollade även på Melodifestivalen och åt en massa gott.

 

I söndags blev det ett träningspass på förmiddagen och en längre promenad på eftermiddagen.

Som jag nämnde för er igår så mår jag inte bra i själen just nu och promenaden var något som verkligen behövdes. Fick då rensa mina tankar och det kändes något bättre efteråt. Tusen tack för era gulliga kommentarer från gårdags blogginlägg och det värmde! Den här veckan ska jag försöka att hinna med lite mera träning för det blev dåligt med det förra veckan. Hoppas att ni har haft en bra helg?

Önskar er alla en bra start på denna nya vecka och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

15 comments / Add your comment below

  1. Vad var det som var påhittad med denna rätten =)… och den vintriga snöbilden var riktigt härligt att se på! Jag är den som älskar ALLA väder, ingen idé att slösa energi å att gnälla över något som man inte kan påför liksom… livet blir bättre om man se det fina med saker å ting liksom *smail* Ha en TREVLIG VECKA, kram kram

  2. Denna maträtt såg jättegod ut ,lägg gärna ut recept 🙂 ja promenader hjälper det mesta,skönt att rensa tankarna hoppas du mår lite bättre ,kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.