Lätta på hjärtat

Då närmar sig denna vecka sitt slut!

Som vanligt går både veckodagarna och helgerna lika fort som alltid och snart går vi in i en ny vecka. Här ser ni min almanacka med planerna från förra veckan. Blev inte riktigt som planerat eftersom min dotter blev sjuk. Lördagsplanerna blev iallafall ändrade.

 

 

Det blev ingen utflykt i backarna med pulkorna men det får vi som sagt ta en annan gång. Tror att den här vintern kommer att hålla i sig väldigt länge. Städningen får jag ta idag för tiden räckte inte till det igår. Är inte alls nöjd med veckans träning men har svårt att få ihop det när barnen är hos mig. Får istället ta igen det nu under veckan.

 

 

Jag mår inte så bra!

Har inte nämnt något om det här på bloggen men har inte mått bra i själen på senaste tiden! Jag gillar att vara singel men nu på senaste tiden saknar jag att ha någon. När jag ser all reklam om ” alla hjärtans dag “ svider det i mitt hjärta. Som tur är har jag barnen hos mig den veckan då det kommer att kännas lättare. Men saknar att ha en manlig närhet just nu. Någon som även skulle bli min bästa vän och min bättre hälft. Trodde aldrig att jag skulle skriva såhär på bloggen men kände bara för att lätta på mitt hjärta. I augusti har jag varit singel i fyra år och det känns som att jag kommer att förbli det för alltid. Har också mått dåligt över att jag inte trivs i min kommun och vill verkligen flytta. Men tyvärr så går det inte eftersom barnen går i skolan. Jag hatar att må såhär och försöker att vara positiv hela tiden. Måste byta tankesätt som jag behöver jobba med. Återkommer med det i ett annat inlägg.

Önskar er alla en härlig söndag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

20 comments / Add your comment below

 1. Men ÅH fina du! Hoppas verkligen att du mår bättre snart!!!!!
  Svar: Ja, ibland kommer livet före hur rolig än bloggen är! Men jag kommer sakta men säkert tillbaka 🙂

 2. Ibland måste man lätta på hjärtat?
  Jag tror att vi alla behövee en kär vän som man kan dela allt med. Även kärlek och trygghet. Så bra att du har barnen hos dig på Alla hjärtansdag. Ta hand om dig Kram?

 3. ja du jag förstår hur du menar tror och hoppas du kommer hitta någon men de växer ju inte på träd sådär
  är med i någon dating sida ? man kan hitta någon där ?

  Hoppas din tjeje krya på sej det går så himla massa skit nu

 4. Så tråkigt att vara fast på en plats man inte trivs på, men när barnen blir äldre är det din tur att leva. Och kärleken dyker upp när du minst anar det, så var det för mig iallafall ?? kram till dig!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.