Inte alltid som planerat

Jag som önskade mig en solig dag men istället blev det mulet.

Vi skulle ha åkt pulka idag men det blev inställt för att min dotter har blivit sjuk. Men istället får jag ta tag i alla tråkiga måsten som behöver fixas här under dagen. Ikväll är det melodifestivalen och då vill jag bara slappa i soffan hela långa kvällen.

 

 Här ser ni en frisyr som jag hade i veckan! Mycket enkel att göra och ska visa er steg för steg om hur jag gjorde den i ett annat inlägg. Fotograferade bilderna på jobbet.

 

God förmiddag finisar!

Trots alla planer så blir det inte alltid riktigt vad man har planerat. Inte i vårt fall eftersom vi fick en sjukling i torsdags kväll som behöver fortsätta sin vila även idag. Inget att göra åt och vi får göra det bästa av situationen. Tråkigt väder är det också och blir så himla trött av det. Skulle också vilja ligga ner hela dagen i dag på grund av det men har liksom inte tid med sådant.

Igår kväll färgade jag äntligen min hårutväxt så nu känner jag mig fräschare igen. Tog faktiskt ett bad i samband när färgen skulle värka och så himla skönt det var. Nu ska jag försöka att styra upp den här dagen på bästa sätt för att se med vad jag ska börja med. Behöver planering för annars blir allt bara hattigt.

Önskar er alla en härlig lördag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

 ♥

19 comments / Add your comment below

  1. Nej så trist att hon blev sjuk då:( ni får vara inne o mysa,ska också se på mello men har ingen aning om vilka som är med:) massor av snö här omina tjejer gick till pulkabacken en stund,kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.