Fördelar och att utvecklas

Här är mina senaste bilder från min Instagram.

Utvecklingen går framåt inom fotograferingen men har fortfarande mycket att lära mig. Helt fullärd lär jag aldrig bli men kan alltid bli bättre genom att öva och testa nya saker. Det gäller även att vara kreativ och det vinner man på i längden. Har fått massor av nya idéer som jag vill testa på under helgen. Älskar att experimentera för då hittar man mycket lärdom samt att utvecklingen går framåt. Jag heter netti108 på min Instagram.

 

 

God morgon mina älsklingar!

Hoppas att solen tittar fram under helgen för dagsljuset gör bilderna betydligt bättre. Under vardagarna hinner jag aldrig se dagsljuset för solen har gått ner för längesedan när jag kommer hem från jobbet. Längtar otroligt mycket till våren för då består dygnet av flera timmars dagsljus. Då hinner jag fotografera efter jobbet varje dag och behöver inte heller stressa under helgerna. Eftersom jag längtar så mycket till våren och sommaren så ska jag rabbla upp alla mina fördelar!

 

Fördelarna är:

– Det är ljust ute på morgonen när jag åker till jobbet och ljust ute när jag kommer hem från jobbet.

– Behöver inte pälsa på mig en massa tunga och jobbiga ytterkläder. Istället räcker det med en tunnare jacka och lätta skor.

– Jag kan promenera i rask takt utan att vara rädd för att halka.

– Bussen åker mycket fortare till och från jobbet då jag får mer tid för annat.

– Mycket färre olyckor på vägarna och naturligtvis för andra också.

– Jag kan börja cykla igen och detsamma för barnen.

– Det går att äta lunch utomhus på jobbet och det blir då dagens höjdpunkt. Självklart äter vi även på fritiden utomhus.

– Jag hinner fotografera mycket mera samt att bildkvalitén blir mycket bättre.

– Framförallt! Jag blir mycket piggare och gladare av att få uppleva dagsljuset varje dag.

 

Det blev väldigt många fördelar och visst märks det vilken årstid jag gillar mest.

Vill som sagt utvecklas ännu mera inom fotografering då jag vill bli mera aktiv på min Instagram. Ni som inte följer mig där får gärna börja göra det. Självklart följer jag tillbaka och ni hittar mig genom att klicka här <—

 

//PUSS 

 

8 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.