Dom perfekta pumpsen

Jag har alltid haft problem med att hitta snygga pumps som dessutom är något bekväma.

Har inte använt högklackat på så många år och vill börja vänja mig vid det igen. Om det går såklart? Ett par klassiska svarta pumps passar till allt och är en bra investering till basgarderoben. Har ett par sedan många år tillbaka men dom får jag tyvärr ont i fötterna av efter bara någon minut.

 

 

Läste i Isabella Löwengrips blogg där hon tipsade om ett par snygga pumps från Mango. Började genast googla efter dom och enligt många recensioner var det bara positiva omdömen. Hittade dessa pumps på flera olika hemsidor men tyvärr var dom slutsålda i min storlek. Tillslut hittade jag skorna i min storlek på Mangos egna hemsida. 

 

 

Beställde såklart hem dom och är så himla nöjd! Inte är dom dyra heller då priset är 350 kr. Funderar på att klicka hem ett par till i en annan färg längre fram.

 

 

Därför tipsar jag om dessa snyggingar från Mango!

 

//PUSS

 ♥

16 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.