Oregelbundna matvanor

Mina matvanor varierar rejält om kvällarna beroende på vilken vecka det är!

Då syftar jag på under mina barnveckor och veckorna jag är ensam. ” Vill inte skriva barnfria veckor för det låter så himla hemskt “. Jag känner mig inte fri utan mina barn.

Men när jag är ensam bryr jag mig inte så mycket om vad jag stoppar i mig till kvällsmål. Blir oftast nudlar, smörgåsar, omelett eller något annat snabbt och enkelt. Medan veckorna barnen är hos mig håller vi oss till husmanskost och herregud så gott det är. Allt blir liksom mycket godare när man äter ihop medan vi småpratar om hur dagen har varit. Någon gång i veckan kan vi köra på gröt, varma mackor eller något annat snabbt beroende på hur mycket vi har att göra. Jag tycker att det är helt okej och det tycker barnen också.

 

En bild på mina favorit halsband och på gårdagens middag som blev pannbiffar, kokt potatis, brunsås och gröna ärtor.

 

God morgon finisar!

Den här veckan har liksom bara försvunnit känner jag. Redan torsdag och har inte hunnit med alla måsten. Iallafall dom tråkiga haha. Idag efter jobbet ska jag hämta ut ett paket som innehåller skidbyxorna som jag nämnde för er tidigare i veckan. Hoppas att paketet kommer idag för då bli helgen räddad.

Upptäckte i början av veckan att melodifestivalen börjar på lördag och blev snopen över att det är så redan. Självklart ska vi titta för det tillhör traditionen varje år. Ska ni titta på melodifestivalen på lördag? Hoppas verkligen att årets bidrag är mycket bättre än förra årets.

Annars har den här veckan varit väldigt tuff på jobbet. Därför är jag mer slut än vanligt men det är skönt att helgen närmar sig. Är mest slut i huvudet och den behöver en rejäl återhämtning av både vila, sömn och andra aktiviteter.

Önskar er alla en bra dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

12 comments / Add your comment below

  1. jag håller helt med dig !
    Att inte ha barn/barnen hos sig känns snarare som att man är utan dem än att man är fri från dem. Jag är bara utan mitt barn varannan helg men det är lika konstigt varje gång

  2. Tack, jag hittade en laddare till slut 😀
    Tycker det är så gott att äta svensk husmanskost när jag är på besök i Sverige. Sen blir det en hel del annat här med till middagar. Jag kommer ihåg att när jag var barn så älskade jag när det blev varma mackor till middag 😛

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.