Bestickset i guld

Jag har väldigt länge varit på jakt efter bestick i guld.

Då menar jag självklart inte i äkta guld utan rostfärgat stål i färgen guld. Men har avstått på grund av priserna. Oftast är dom ganska dyra och då även hos budgetkedjorna.

 

 

 

Nu har jag hittat dom rätta!

Gissa hur glad jag blev när netto sålde 8-pack bestick för endast 99 kr. Vilket kap och nu är dom äntligen mina. Besticken kom in i måndags och då fanns det inte mycket kvar när vi handlade på kvällen. Kan tänka mig att dom är redan slut nu och vilken tur jag hade. Ja och då för en gångs skull eftersom alla andra hinner alltid före mig i vanliga fall. 

Den här veckan har vi faktiskt ätit med dessa bestick varje dag och ungarna tycker att dom är så fina. 

 

 

Om jag skulle få hem vänner på middag så blir det extra kul med dukningen. Tycker att det ser lyxigare ut med bestick i guld istället för mina gamla, tråkiga i silver. Funderar på att kanske göra en extra fin dukning i helgen för mig och barnen. Tror att barnen skulle uppskatta det och fina bilder skulle det även bli. Typiskt mig som bloggare haha.

 

//PUSS 

 

This post contains adlinks from Adviral

 

 

1. GOLDEN GLAMOUR / 2. ROSE QUARTZ CRYSTAL / 3. FLAMBOYANT FEATHERS / 4. MUGG / 5. KEVIN MURPHY ANGEL / 6. BOK / 7. NALLE / 9. DOLCE & GABBANA PARFYM / 10. FOREO

12 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.