Du finns alltid för mig

Ett husdjur finns alltid för dig, sviker dig aldrig och ger och tar emot din kärlek.

Kommer alltid vara dig trogen i hela sitt liv. Det enda som svider i mitt hjärta är att du inte lever lika länge som mig. Därför ger jag dig bästa livet du kan få i alla dessa år vi har framför oss tillsammans.

 

En bild på mig med Jojo i famnen och det här handlar självklart om din syster Sessi också. 

 

Observerar att det har inte hänt något med mina kaniner utan ville bara skriva av mig för stunden. Om vad jag kände just då när vi hade våran mysiga stund i soffan här om kvällen. Husdjur är familjemedlemmar och ska tas hand om med respekt och kärlek. 

 

//PUSS

 ♥

 

This post contains adlinks from Adviral

 

 

1. MARC JACOBS Parfym / 2. MARC JACOBS Damklocka / 3. Poster MARC JACOBS / 4. MARC JACOBS Bodylotion / 5. Poster MARC JACOBS / 6. MARC JACOBS Damklocka / 7. Poster MARC JACOBS / 8. MARC JACOBS Damklocka / 9. MARC JACOBS Parfym / 10. MARC JACOBS Parfym / 11. Poster MARC JACOBS / 12. MARC JACOBS Damklocka / 13. Poster MARC JACOBS

12 comments / Add your comment below

  1. Vilken sötnos ?. Jag har varit så sugen på att skaffa kaniner, är uppväxt med det och jag tror barnen skulle tycka det vore mysigt. Får se om det kanske blir till sommaren ?. Vad är det för ras på era?

  2. men så söt! <3
    ja jag hoppas verkligen att jag får jobbet och att vi får flytta till radhuset, det hade varit såå såå roligt! 😀
    inreda så mycket mer!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.