Bluetooth-högtalare med överraskande kraftfullt stereoljud.

Under black week fyndade jag en trådlös högtalare.

Har glömt bort att berätta lite mer om den men blev påmind när jag hittade dessa bilder på datorn. Högtalaren är iallafall ett riktigt kap och är hur grym som helst. Ångrar inte en sekund att jag beställde den.

 

 

Tänk att en sådan pytteliten sak kan ha ett imponerande kraftfullt stereoljud?

 

 

Jag blev verkligen förvånad över hur bra ljudet är!

Det här är en bärbar Bluetooth-högtalare som ger 12 timmars oavbruten speltid med imponerande stereoljud. Den är vattentät, har otrolig bas och man kan besvara samtal med högtalaren genom en enkel knapptryckning. 

 

 

Jag brukar använda den i köket vid matlagning och det känns som att ljudet kommer ifrån högtalare i betydligt större storlek. Denna lilla söta Bluetooth-högtalare finns i flera olika färger och som ni ser så valde jag en vit. Köpte den hos Media Markt men då var den nedsatt i priset. 

Därför rekommenderar jag denna trådlösa högtalare till er som kanske är på jakt efter en.

 

//PUSS 

9 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.