Pimpa med stickers

Här är mina stickers som är till min almanacka!

Nu har jag pysslat och klistrat för fullt i söndags och här får ni se hur resultatet blev. Valde flera olika stickers som färgglada glassar, hjärtan i guld och lite allt möjligt. Lite mera färg gör som sagt det hela genast mycket roligare. 

 

 

Det är roligt att ha en hel del att välja emellan i olika stilar.

 

 

På fodralet klistrade jag fast några stickers i guld.

 

 

 

Inuti blev det lite allt möjligt. Det sitter en plastskiva ovanpå framsidan så det är den som jag klistrade på dessa stickers. 

 

 

Tycker att resultatet blev både gulligt och väldigt fint.

 

 

Nu har ni sett nog av min almanacka känner jag. Vill inte att det ska bli för tjatigt. Så nu blir det inget mer fören på söndag med veckans tillbakablickar. Det är något nytt som jag har börjat köra med men innan dess blir det något helt annat!

 

//PUSS 

20 comments / Add your comment below

  1. Älskar verkligen stickers klistermärken 🙂 sv; Tack fina du, de värmer ska du veta men de är ju som de är med livet..man kan inte leva för länge 😮

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.