Nu är det vinter

Nu är vintern här på riktigt och det kommer bara mer och mer snö.

Dessa bilder togs för bara några veckor sedan och då var det inte en enda snöflinga på marken. Helt galet hur klimatet kan variera så plötsligt. 

 

 

I helgen var det väldigt mulet och det kom en hel del snö. Därför blev det ingen promenad för min del. Men ångrar mig lite nu i efterhand för det är så vackert att fotografera ute med all snö. Speciellt när träden är täckta av snö.

 

 

Nu till helgen vore det mysigt att ta sig ut till pulkbacken med barnen. Har beställt ett par skidbyxor eftersom dom gamla har krympt. Haha eller så är det bara jag som har gått upp några kilo i vikt. Men det känns skönt att snart ha ett par som passar så att även jag kan få rulla i snön. Kanske ska göra några vackra snöänglar? 

 

 

Hoppas verkligen att skidbyxorna kommer den här veckan för annars blir det inte så roligt för min del. Det vore även skönt att använda dom till vardags när det är flera minusgrader ute. Då är det bara att hoppa i dom med tights under. Åker ändå bara buss till och från jobbet så vem bryr sig om hur jag då ser ut. Så länge jag inte fryser häcken av mig så är jag väldigt nöjd.

Önskar er alla en bra dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

14 comments / Add your comment below

  1. Så snygga byxor!
    Väldigt konstigt väder just nu här är det riktigt mycket snö och så pratade jag med en kompis som hade fått bilder skickade till sig på de första vårblommorna haha

  2. Det är verkligen märkligt hur vädret kan ändra sig så fort! Igår var här tö och regn och nu är det fruset och kallt igen! Vad händer undrar man ju! Ha en fin tisdag, kram <3

  3. Så fina bilder på dig. Tack för kommentaren. Är hemma och är sjuk i förkylning så nu så ska jag krypa ner med katterna under täcket. Kram.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.