Rutiga set

På senaste tiden har tvådelade set varit väldigt hett!

Till hösten svämmade det in mycket i rutiga mönster och det ser ut att stanna även till våren. Personligen gillar jag rutigt och här har jag plockat ut två stycken snygga rutiga set från gina tricot. Som ni ser så består det av en blazer med en kort kjol.

 

Setet i rosa nyanser tillhör vårens nya kollektion och den bruna är från höstens kollektion. Jag personligen gillar båda två lika mycket.

 

Här ser ni några närmare bilder på det rosa setet när en modell har på sig den.

 

Hittade den här bilden på gina tricot:s hemsida där två snygga brudar bär upp bruna setet så himla snyggt. Bilden får mig att sakna hösten och det var synd att jag inte hann klä mig sådär innan det blev för kallt. Nu har det blivit vinter på riktigt då det blir många lager kläder för att inte frysa. Det värsta är att det tar så lång tid att både klä på sig och klä av sig men nu är det inte långt kvar till våren.

 

//PUSS

 

This post contains adlinks from Adviral

 

 

1. CIATÉ LONDON GLOW-TO HIGHLIGHTER ILLUMINATING POWDER STARBURST CHAMPAGNE / 2. ISADORA CREAM GLOSS STYLO 10 CHAMPAGNE / 3. KISS NAIL POLISH CHAMPAGNE / 4. SNAZAROO GLITTERSTOFT / 5. STÅLRING COLOURS BY KATE / 6. STÅLHALSBAND COLOURS BY KATE CHAMPAGNE / 7. STÅLARMBAND COLOURS BY KATE / 8. STÅLÖRHÄNGEN COLOURS BY KATE CHAMPAGNE / 9. Champagne Långärmad T-shirt / 10. CANDLE CRISP CHAMPAGNE / 11. LUSH LACES CHAMPAGNE SILK / 12. OGX CHAMPAGNE FIZZ CONDITIONER / 13. TVÅL ROSA CHAMPAGNE

14 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.