Förra veckans blogginlägg

Ny vecka, måndag morgon och nya möjligheter.

Visst låter det underbart? Vissa kanske hade föredragit ännu mera helg och inte. Jag hade gärna haft lite mera ledighet men får istället göra det bästa av situationen. Använda positiv tankesätt för då blir allt genast mycket enklare och framför allt roligare. Håller ni inte med mig?

Den här veckan startar jag med några tillbakablickar från förra veckans blogginlägg och då kör vi!

 

Förra veckan struntade jag i att starta veckan med tillbakablickar. Istället visade jag upp några härliga bilder från helgen som var. Vädret var då helt underbart och ni hittar blogginlägget genom att klicka här <—

 

Jag visade för er ett riktigt kap som fyndades på rean. Ni hittar blogginlägget genom att klicka här <—

 

Hade äntligen fått hem min personliga almanacka som ni fick se många bilder på. Ni hittar blogginlägget genom att klicka här <—

 

Skrev ett inlägg om vilka produkter som jag inte klarar mig utan just nu. Ni hittar blogginlägget genom att klicka här <—

 

Hade många tankar och funderingar kring om att det borde finnas vissa regler på bussen. Blir ofta irriterad av övriga passagerare och behövde skriva av mig om det. Ni hittar blogginlägget genom att klicka här <—

 

Fick hem en oväntad present från bloggportalen som jag bloggar hos. Väldigt uppskattande och ni hittar blogginlägget genom att klicka här <—

 

Behövde några tillbehör till min personliga almanacka då jag hittade några söta gem. Visade dom för er samt att jag nämnde vart dom hade beställts någonstans. Ni hittar blogginlägget genom att klicka här <—

 

Önskar er alla en bra start på denna nya vecka och att ni är riktigt taggade! Ses lite senare igen mina finaste.

 

//PUSS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

9 comments / Add your comment below

  1. Härligt med positivt tänk:) ja skrattar fortfarande åt din bussregler, du missade vitlök:) fick lite problem med den lukten i morse på min buss haha,sedan en chaufför som missat backspegeln gjorde att vi höll på att få åka en station till GRRR… KRAM

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.