Almanacka vecka 4

Förra veckan började jag att använda min nya almanacka.

Men hade inte fyllt i så mycket som ni ser. Jag jobbar samma arbetstider måndag till fredag och därför skrev jag inget om jobbet. Men jag har iallafall fyllt i mina steg från stegräknaren och vilka dagar jag tränade. I fredags hade jag däremot en lång lista med saker som behöver göras. Hann med det mesta faktiskt men dammsugningen tog jag idag istället. 

 

 

God kväll finisar!

Nu under eftermiddagen har jag börjat att fylla i inför nästa vecka. Då kommer barnen till mig och då fyller jag även i om vad vi ska äta. Behöver planera in sådant också för då blir allt mycket lättare i vardagen. Har även klistart på några klistermärken och skrivit med färgpennor. Alltid roligare med olika färger istället för endast blyerts. Nästa söndag får ni iallafall se en bild från hur min vecka var.

Önskar er alla en fortsatt mysig söndag kväll och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

 ♥

9 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.