Gulliga gem

Nya tillbehör till almanackan!

När jag beställde hem min personliga almanacka kom jag på att jag även behöver gem. För då blir det som sagt lättare att hitta sidorna som används för stunden genom att sätta fast gemen i bladen. Perfekt om man har lite bråttom med att skriva in något.

 

 

Tyvärr fanns det inga gem på samma hemsida som almanackan såldes så istället fick jag googla runt. Tillslut hittade jag dessa metallgem med söta rosa rosetter av satinband. Det Blir genast mycket roligare med något som sticker ut och det gillar jag.

 

 

 Matchar också perfekt ihop till min rosa almanacka och allt ska vara i den färgen. 

 

 

 

Pysslandet.se heter hemsidan ifall ni undrar? Beställde även några fina stickers när jag ändå var i farten. Finns mycket fint att hitta på hemsidan till väldigt bra priser och leveransen var snabb. Om jag hinner under helgen så ska jag dekorera fodralet med några söta stickers. 

 

 

Visst är gemen söta?

 

 

Jag älskar min rosa bläckpenna som har detaljer i guld. Den hittade jag däremot inne på Netto för ett tag sedan. Pennan hörde ihop med ett rosa anteckningsblock. 

 

 

Nu har det blivit två rosa blogginlägg på raken så nästa gång får ni läsa om något helt annat. Brukar annars variera mellan mina inlägg men tänkte mig inte riktigt för den här gången.

Önskar er alla en härlig lördag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

 ♥

19 comments / Add your comment below

  1. Supersöta!!
    Ja det är underbart att ha vänner som man känt hela livet. Jag har flera stycken, men en av dem är min allra bästa vän och det har vi varit sedan vi var små 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.