Vårens färg 2019

” Inlägget innehåller affiliatelänkar ”

 

När det gäller heminredning är rosa färger hetare än någonsin!

Iallafall nu till våren och ingen är gladare än mig eftersom det är min favorit färg. Skulle självklart ha behållt färgen i mitt hem även om den trenden försvann. Men det är som sagt mycket lättare att få tag på inredning i sin favoritfärg när det är modernt. Här har jag plockat ut några rosa favoriter som gärna får flytta hem till mig!

 

Påskägg i porslin // Poster med gardin // Skulpterade läppar // Vas // Glassko // Dalahäst // Muminmugg // Tallrik

 

Närmare beskrivning om mina favoriter!

Först ut blev det påskpynt eftersom påsken börjar att närma sig snart. Hittade jättefina påskägg i porslin som är dekorerat med ett detaljerat blomstermotiv. Skulle vara fina att hänga upp någonstans i mitt kök över påsken.

Hittade en fin poster med ett foto som föreställer en skir gardin framför ett hotellfönster. Bilden gav mig inspiration med att vilja byta ut mina nuvarande gardiner till ett par i tunnare tyg. Ja exakt som på bilden.

Några nya vaser är aldrig fel som går åt alla blommor under hela sommaren. I kollaget ser ni en stilren vas med en tidlös och enkel design. Har en tilltalande form som gör den enkel att matcha med andra detaljer och objekt. 

Hittade också några läckra prylar som föreställer skulpterade läppar i glas, en klacksko i glas och en dalahäst i rosa färg. Hur grymma som helst och dessa skulle verkligen passa perfekt i mitt hem. Älskar kaxiga dekorationer som är perfekt för fashionistan som jag är. Det skulle definitivt bli en blickfångare på hyllan!

Muminmuggar har varit populärt ett tag nu men dock äger jag ingen. Iallafall inte ännu men nykomlingen ser väldigt fin ut. Detsamma med tallriken med blommig bård i rosa färg.

 

Det var några tips från mig och ni hittar länkar under kollaget till vardera pryl!

 

//PUSS 

 

19 comments / Add your comment below

  1. Nu fick jag en längtan till påsken, älskar rosa och det känns lite mer som vår och sommarens färg,kramar o hoppas bussresan hem går bra idag:) haha

  2. Underbart med rosa som är även min favvofärg!! Jag har köpt lite påskgula kuddvar som ska bytas i soffan. Allt för att få ppskstämning. Gillar även den gulliga Te/Kaffekoppen!
    Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.