En oväntad present

Gulligaste, finaste och sånt här värmer mig!

Ja visst värmer det att dricka te men nu syftar jag på den fina texten. Fick hem ett oväntat brev igår från bloggportalen Delacay som jag bloggar hos. Brukar få hemskickat presenter från dom ibland och det är verkligen uppskattat.

 

 

Den här gången fick jag hem några smakprover på grönt te från London Tea Exchange. Har samarbetat med dom tidigare då jag fick hem tre sorters sällsynt och lyxigt te. Ni hittar inlägget genom att klicka här <—

 

 

Nu har jag inte ännu hunnit smaka detta te ännu men återkommer med recensioner när jag väl har gjort det. Nytt te är liksom alltid lika spännande att få smaka på.

Tusen tack Jennie för både teerna och dina fina ord!

 

//PUSS 

16 comments / Add your comment below

  1. Gud va gulligt 🙂 Jag älskar verkligen personalen på delacay 🙂 de är underbara 🙂 sv; Gud då måste jag testa det, va fick du betala för det du har? va för sort är de och vars köpte du? 🙂 finns ju många sidor på nätet, ska fan kika in där 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.