Mina must haves

Vilka produkter klarar jag mig inte utan just nu!

Jo nu under vintertid när min hy blir torrare så blir jag beroende av andra produkter. Under sommaren är jag otroligt fet i hyn och därför byts vissa produkter ut efter säsonger. Men vissa produkter använder jag som sagt året runt. Nu ska jag visa för er vilka sex produkter som används just nu och som jag inte klarar mig utan. 

 

Carmex lip balm.

Varje vinter blir jag extra torr och speciellt vid mungiporna. Om jag inte smörjer in mig där regelbundet bildas det till munsår. Har provat på massor av olika salvor då ingenting har hjälpt. Men Carmex är ett mirakel och har inte haft dom besvären sedan jag började använda den.

 

Clarins Eye Cream!

Fick denna ögonkräm av min syster i julklapp och måste säga att den är hur bra som helst. Har provat på många olika ögonkrämer genom åren men den här är bland dom bästa. 

 

Daisy Grace Torrschampo!

Jag använder alltid torrschampo mellan mina hårtvättar eftersom mitt hår blir fett väldigt snabbt. Trots att jag bara tvättar håret bara två gånger i veckan. Tur att det finns torrschampo för annars hade jag tvättat håret oftare. Den här från Daisy Grace är den bästa som jag har använt.

 

Aloe Vera gel från Apoteket!

Något som jag alltid har haft problem med så är det inåtväxande hårstrån i samband med rakning. Har provat på alla möjliga intima salvor utan bättre resultat. Sist köpte jag en Aloe Vera gel inne på Apoteket och ser nu ett bättre resultat.

 

Handkräm från The body Shop!

Älskar dessa dofter och krämen smälter in i huden snabbt utan att kännas klibbig. Har den faktiskt alltid i handväskan, vart jag än går.

 

Schampo från Löwengrip!

Denna schampo är anpassad för personer som mig med fet hårbotten. Ger en längre nytvättad känsla, sänker produktionen av talg för att balansera hårbotten. När jag masserar schampot i mitt hår så känner jag verkligen känslan om hur vårdande och mjukgörande den är. Bästa produkten för mitt hår och har använt den i nästan ett år.

 

//PUSS 

9 comments / Add your comment below

  1. Massa härliga produkter. Carmex gillar jag verkligen och Body Shops produkter! Mina händer/kropp är sååå torra den årstiden,smörjer & smörjer.
    Svar: Ja lugna helger är välbehövliga minst sagt. Ja eventet var lyckat synd att man inte kan klona sig och teleportera sig bara 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.