Min personliga almanacka

Här får ni se min efterlängtade personliga almanacka!

Fick även med några tillbehör på köpet som klistermärken, en plastficka, gummisnodd och en linjal. Pennorna köpte jag separat och valde tre olika färger. Almanackan skapas i tre enkla steg och nu ska jag berätta lite närmare om hur jag gjorde det.

 

Framsidan:

 

Baksidan:

 

Storlek och omslag!

Almanackan finns i fem olika storlekar och jag valde storlek A5. Till omslaget kan man antingen ladda upp en egen personlig bild eller välja någon från deras designer. Hittade två bilder som jag fick beslutsångest över och därför valde jag två olika. Jättefina båda två men nu i efterhand gillar jag mest baksidan med rosa marmor. Men då vet jag det till nästa gång. Tänker absolut beställa därifrån igen till nästa år men då med helt andra bilder till omslaget. 

 

 

Inlaga!

Det var jätteroligt att välja layout till inlagan. Som ni ser valde jag stående veckouppslag, färgtemat blev såklart rosa och valde ut några valfria listor. Till sidhuvudet valde jag en design i rosa marmor. Eftersom det här var första gången för mig så kommer jag märka om något saknas eller vill ändra på. 

 

 

Roliga sidor! 

Det finns även möjlighet att välja ut några roliga slutsidor i almanackan. Jag valde målarboksidor, sudoku, kartor, adressidor, årsöversikt och blanka sidor för extra utrymme för anteckningar.

 

 

Fodralet som skyddar!

Eftersom jag kommer släpa runt med den här almanackan nästan överallt så kommer den tyvärr bli sliten. Jag har lätt för att slita på almanackor och vill att den ska klara sig skapligt året ut. Därför beställde jag ett fodral som den kan förvaras i. Finns i flera olika färger och jag valde som alltid i rosa färg. 

 

För att göra fodralet ännu roligare så ska jag klistra på några fina klistermärken på den. Alltid kul med något lyft haha. Återkommer med bilder på resultatet och måste tillägga att jag är mycket nöjd med min nya personliga almanacka.

 

//PUSS 

13 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.