Veckans planer

Måndag morgon, ny vecka och nya möjligheter!

Den här veckan startar jag inte med några tillbakablickar från förra veckans blogginlägg. Istället visar jag några härliga bilder från gårdagens promenad. Det var som sagt kanonväder igår och helt underbart att få vistas i solen. Blir genast så mycket piggare och gladare.

 

 

God morgon på er finisar!

Har ni haft en bra helg? Min har varit väldigt bra och fått mycket gjort. Vi filmade även ihop material som jag nämnde för er förra veckan. Ska bara lägga till någon effekt och sedan klippa ihop till en video. Skulle egentligen ha fixat det igår men hade en massa annat för mig. Får se sen om jag vågar lägga upp videon på bloggen haha.

 

 

 

Min nya personliga almanacka landade äntligen i brevlådan i fredags och ska visa bilder på den i ett annat inlägg. Behöver gem och flera klistermärken som jag även har klickat hem från en annan hemsida.

Den här veckan har jag inga speciella planer efter jobbet förutom att handla. Så därför har jag inte pysslat med almanackan ännu. Skulle egentligen behöva planera in träning under veckodagarna för då blir jag säkert mera peppad. Men från och med nu följer den med mig överallt eftersom jag behöver anteckna saker då och då. Har som sagt kort minne ibland och behöver hjälp med att komma ihåg saker.

Jag önskar er alla en grym start på denna nya vecka och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

21 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.