Vill klippa ihop en film

Fredag morgon och helgen närmar sig!

Iallafall för min del efter dagens arbetspass. Vilken halka det var igår då inga vägar var sandade när jag promenerade mot bussen. Tycker att det är otäckt för det känns som om jag ska halka hela tiden. För några år sedan stukade jag armen rejält i samband när jag ramlade. Har även slagit i svanskotan rejält. Därför trippar jag väldigt långsamt när det är så halt på vägarna.

 

 

God morgon finisar!

Skönt att det är fredag idag. Under veckan vid matbordet fick jag och ungarna en rolig idé som vi ska hitta på i helgen. Vi ska klippa ihop en film som vi har kommit på tillsammans. Problemet är att det är första gången för oss och just nu letar jag för fullt efter bra appar inför det. Videon ska innehålla några videoklipp som vi först filmar. Sedan ska vi sätta ihop dom, eventuellt klippa bort något och göra klippen till en sammanhängande film. Vill även lägga till bakgrundsljud, kanske text och någon effekt. Jag har googlat runt och provat på några appar under veckan men är ändå väldigt nyfiken på vad ni använder? 

 

 

Nu till frågan?

Därför vill jag fråga er som är erfarna med videos, vloggar och sånt! Vilka program använder ni? Vilka appar? Hur gör ni? Vill även kunna lägga in bakgrundsljud och undrar hur man gör det?

Det blev flera frågor från mig och jag är tacksam för alla svar. Kommentera gärna i kommentarsfältet om era kunskaper och erfarenheter. Ikväll tänkte vi isåfall öva med filmningen för vi tänkte göra videon imorgon. Enligt våran idé så kommer videon bli sjukt rolig men avslöjar inte ännu om vad det ska handla om. Hoppas att jag kommer kunna lägga upp videon på bloggen så att ni får se den också.

Som sagt så blir jag oerhört tacksam för alla svar som ni kan ge mig angående redigering av videos. Önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

28 comments / Add your comment below

 1. Tyvärr kan jag inget om film, men jag hoppas verkligen att du får många bra tips! Tycker det låter som en superrolig ide att göra en film tillsammans! Kram

 2. Ajajaj för halkandet! Hoppas att du inte fått en spricka i svanskotan bara. FilmoraGo är bra och enkelt att använda.
  Svar: Ja, han är världens mest omtänksammaste person, är så glad att vi träffades! Lycklig är bara förnamnet.

 3. Ja verkligen 😀
  Usch det är läskigt när det är sådär halt ute.
  Vad kul! Du får gärna berätta sen hur det gick och vilket program du valde att använda 🙂

 4. Jag uppfattar inte om det är ett redigeringsprogram i mobilen eller datorn som du är ute efter? I mobilen borde det finnas mängder med appar. Till datorn blir det svårare då redigeringsprogram kostar några tusen 🙂

 5. Låter som en lysande idé och inte minst att barnen går i gång…
  De brukar var de som har störst fantasi och kunskap om datorer och redigering. Lycka till// kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.