En magisk dag ute på sjön

Det var en lördag under sensommaren!

Sista helgen som var lämplig nog att kunna åka ut på sjön med båten. Vi visste inte att det skulle bli ett sådant kanonväder som det blev och dagen blev helt magisk. Det finns så många fina platser att stanna vid och den här platsen är bland dom vackraste jag någonsin har sett. 

 

 

Att höra hur vattnet kluckar mot klipporna, ljudet av naturens gåvor och den underbara friska doften. Där skulle jag kunna bo i några dagar om möjligheten fanns. 

 

 

Solen sken helt magiskt över vattnet och vi satt där tills solen nästan hade gått ner.

Att vara ute på sjön är verkligen terapi för själen och hade jag haft en egen båt så skulle jag bosätta mig i den hela semestern. Likaså alla helger under sommaren för då skulle jag vilja bo i båten så mycket som möjligt. Det finns ändå så många vackra platser att upptäcka och vilket äventyr det skulle vara.

 

 

Jag personligen är uppväxt med att göra saker ute i naturen och älskar det. Hoppas verkligen att det här kan bli en repris när det blir varmt igen.

 

 

I samband med båtturen hade jag ett samarbete med Partykungen då jag passade på att fotografera mig i dräkten som Lara Croft. Det blev väldigt många bilder men här visar jag endast två av dom alla.

Vill ni se flera bilder från den dagen så hittar ni inlägget genom att klicka här <—

 

 

Älskar att fotografera utomhus i olika vackra miljöer.

Om jag hamnar där igen så vill jag fotografera en ny bild till min header ute vid sjön. Tänkte faktiskt använda någon av bilderna från den där dagen men kom på att jag inte vill vara utklädd på min header. Bloggen ska ändå symbolisera mig och inte någon annan som jag då föreställde.

Men åter till den dagen så var det som sagt helt magiskt. Är otroligt tacksam över att jag fick följa med ut på sjön den dagen och hoppas att det blir av igen!

 

//PUSS 

 

11 comments / Add your comment below

  1. Det är något visst med det stora blå. Man får en sådan harmoni i själen. Jag har nästan alltid bott nära havet och mår bra när man är ute med båten. Såklart ska du göra om denna upplevelse igen// kram

  2. Jag gillar verkligen havet och nästa gång jag flyttar så blir det att jag kan gå till havet när jag känner för det. Jag har tillbringat många somrar vid havet och det är något speciellt och rofyllt med havets kluckande 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.