Dagens outfit

This post contains adlinks from Adviral

 

 

1. HK HANDSKKOMPANIET W’s Nappa Gloves / 2. DIAMOND STYLE Bracelet / 3. TIGER OF SWEDEN Zakir Shopping Bag / 4. CHIMI Mango #001 / 5. TIGER OF SWEDEN Shelly Jeans / 6. TIGER OF SWEDEN Glandel Shirt / 7. LAMBRETTA WATCHES Cielo 34 Leather / 8. TIGER OF SWEDEN Xero S Pumps / 9. TIGER OF SWEDEN Garland CH Coat

 

Det var längesedan jag visade upp en hel outfit för er!

Idag är det inte direkt väder för denna outfit men ville bara visa något snyggt och inspirerande. En vit klassisk skjorta med ett par svarta jeans funkar i alla lägen. Till en afterwork kan dina bekväma sneakers bytas ut mot ett par klassiska pumps. Ett halsband som sticker ut gör hela looken mycket festligare för det är ändå accessoarerna som gör jobbet. Tycker att kappan är så snygg med dessa gula detaljer och då kan även övriga detaljerna vara i samma färg.

Idag blir det ingen afterwork för min del men hade gärna sett ut såhär om planerna hade varit annorlunda. Länkar till vardera produkt hittar ni under kollaget.

 

//PUSS 

13 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.