Favorithörnan i vardagsrummet

En hörna i mitt hem som jag är extra nöjd med.

Det är en hörna i vardagsrummet med mina avlastningsbord och tavlorna ovanför som har ramar i guld. Den vita lampan lyser så fint i mörkret och det är så mysigt om kvällarna. Gillar också min monstera växt som växer så att det knakar. Vilken tur att jag har planterat om den i en större kruka.

Här får ni se två stycken bilder från min favorit hörna.

 

 

Vill inte ha ett plottrigt hem!

Att jag älskar inredning är liksom ingen nyhet och det är verkligen roligt att ändra om i hemmet. Gör faktiskt det väldigt ofta. Funderar på att göra det snart igen på ett enkelt sätt. Som att byta ut några prylar gör väldigt mycket. Har samlat på mig en hel del under åren men vill inte ha alla mina favoriter framme. För då skulle det se plottrigt ut och det är inte min stil när det gäller inredning. Vill ha det fräscht, öppet och sådär lagom sterilt.

 

 

Blir mycket roligare tillsammans!

Om jag och barnen hinner i helgen så ska vi fixa på deras rum eftersom det ser ut som katastrofer. Ser nästan ut som om en bomb har exploderat i rummen med alla grejer överallt. Allt blir mycket roligare när man hjälps åt samt att allt går då mycket snabbare. En bra och fungerande teamwork med härlig musik i bakgrunden. När allt slit väl är över förtjänar vi en bra film med en massa godsaker. Det var bara några tankar och funderingar som jag har just nu inför helgen.

 

//PUSS 

 

This post contains adlinks from Adviral

 

 

GOLDEN SWIRL / MOJITO MARBLE / DIAMOND DAZE / FLAMBOYANT FEATHERS / ROSE QUARTZ CRYSTAL

20 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.