Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Speglar för dina väggar

 
 “I samarbete med BGA Fotobutik”
 
Att inreda sitt hem med många speglar gillar jag för det är både snyggt och att det ger dessutom illusion av ett större rum. Älskar speglar i alla olika former och storlekar då jag kan ha sånt nästan överallt i hemmet.
 Framför allt vi som bloggar om mode har stort behov av speglar och speciellt till vissa outfitsbilder då vi gärna klickar några selfies eller en hel outfit framför en spegel.
 
 

Speglar behöver inte enbart sitta på väggarna utan kan även användas som en snygg bricka på något bord där man kan ställa sina personliga saker efter sin egna stil. Funderar på att göra så i mitt badrum.
 
 

 
 
I min hall finns det två stycken helkroppsspeglar då den ena sitter precis vid ingången som är väldigt smal och den andra sitter längre in på andra sidan väggen. Den spegeln är bredare än den andra och perfekt för fotografering när det behövs.
När vi kommer till vardagsrummet så har jag en rund spegel som hänger vid sidan av soffan och jag skulle tänka mig att ha en till fast i en annan form på motsatt sida för att få rummet att se större ut. Annars är det även snyggt att placera flera speglar på samma vägg om man inte vill endast ha en stor. Typ som en en tavelvägg.
 
Jag har hittat en grym hemsida BGA Fotobutik där dom bland annat säljer speglar till väldigt bra priser och som ni ser har jag plockat ut några favoriter. Man kan även välja vilken storlek som önskas då det finns över 200 måttbeställda speglar eller över 500 färdiga. Speglar i min smak är mestadels stilrena men visst skulle det även vara fint med en som sticker ut för en gångs skull. Just nu kikar jag runt efter speglar eftersom många idéer kommer fram när jag ser alla fina inspirationsbilder och BGA Fotobutik har hur många som helst i min smak. Därför tipsar jag er om att kika in där för ni kommer inte att bli besvikna!
 
“I samarbete med BGA Fotobutik.”
 
 
//PUSS
 
 
 

33 comments / Add your comment below

  1. Den andra spegeln var riktigt fin! Den skulle jag vilja ha. Är ute efter en spegel nu eftersom jag endast har en liten i badrummet. Fast en helkropps skulle nog sitta bättre. Finns många fina men ingen som känts rätt ännu 😛

  2. Jag behöver alltså fler speglar. Har en som en typ ser hela kroppen i sovrummet, och såklart vanliga badrumsspegeln. Brukar alltid försöka se hur jag ser ut med hjälp av spegeln i hissen. Kanske inte så bra i längden…

  3. Men ah så himla smart. Speglar gör ju även rummet större med!Snyggt!
    Svar: Ja supermysigt firande verkligen. Alltid skönt nu när det är snart över,avslutar med netflix ikväll,hehe.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan