Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

En full vecka

 
Det var längesedan jag fotade outfitsbilder eftersom det har varit mörkt och mulet ute varje helg. Men nu i helgen kikade äntligen solen fram och dessa bilder tog jag igår innan vi åkte till stan för att se på bio.
 
 
Det var verkligen kallt ute igår och det kändes mycket kyligare än vad det egentligen var. 
 
Byxor och halsduk från Gina tricot // Tröja från H&M // Jacka från Woolrich // Boots från Dinsko
 
 
Det har verkligen varit skönt med alla dessa extra helgdagar som gjorde arbetsveckorna kortare men nu är det dags för en full vecka igen. Just nu känns det inte bra men jag överlever nog. Det brukar jag faktiskt alltid göra haha. 
 
Jag önskar er en bra start på denna vecka och vi ses senare mina finaste!
 
 
//PUSS
 

19 comments / Add your comment below

  1. Det är ju verkligen så himla svårt att fota outfits nu när det är just mörkt och mulet varje dag…. Kikade igeom mitt kameraalbum igår och tyckte det var konstigt att jag inte får till lika snygga bilder som för ett halvår sen. Men så kom jag på att det ju faktiskt är solen och ljuset som saknas. Längtar sååå efter att den kommer tillbaka! Kram sötaste <33

  2. Det var bra kallt här igår, men på kvällen steg det och idag är det plusgrader igen…
    Jag blir lite nyfiken….du jobbar väl inom vården? Har du fast dagtid mån-fre?
    Eller har jag fattat fel?
    kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan