Förnya ditt hem smart och enkelt

“I samarbete med barahandtag.se” 
Att förnya ett helt hem kan man göra på väldigt enkla och smarta sätt som inte behöver kosta skjortan. Som exempel att byta ut handtag på skåp eller lådor ger verkligen ett lyft i ett helt rum.

 Det första som jag gjorde när jag flyttade in i min nuvarande lägenhet var att byta ut alla handtagen i köket för dom var så himla fula. Handtagen var gamla, klumpiga och slitna då jag bytte ut dom mot stilrena handtag i koppar. Vips så blev det som ett helt nytt kök och jag ångrar mig inte en sekund.
Här visar jag resultatet på mitt kök där mitt tema är detaljer i koppar.
 När jag googlar via nätet efter knoppar och handtag hittar jag hur många som helst som är så himla fina och funderar på att byta ut handtag på en gammal byrå för att även ge den ett lyft.
Istället för att köpa en helt ny byrå är det enkelt med lite dekorplast, nya knoppar eller handtag och sedan blir den gamla byrån som ny. Smart va?
Dom senaste åren har läder, mässing och koppar vart väldigt populärt men självklart funkar även krom. Därför vill jag tipsa er om barahandtag.se som säljer mängder av fina handtag och knoppar till väldigt bra priser. Ryktet säger också av nöjda kunder att dom har väldigt bra service och det är väldigt viktigt tycker jag när man shoppar.
Här har jag plockat ut några favoriter från deras hemsida och då valde jag stilrena knoppar och handtag som är mest i min smak.
 “I samarbete med barahandtag.se” 
//PUSS

24 comments / Add your comment below

  1. Det var typ det första jag gjorde när jag flyttade runt i hyresrätter. Byta handtaget i köket och på garderober för att få det mer som mitt.

  2. Det gör SÅ stor skillnad med nya detaljer speciellt handtag 🙂 Jag önskar jag kunde riva ut hela köket och byta tillnnytt men bor i hyresrätt, så då får man göra det bästa av situationen och fräscha till det gamla:) Jag önskar en fin ny vecka 🙂 Kram Maria

  3. Jag har gjort exakt samma i vårt kök! Det gjorde såååå stor skillnad! Vi tog typ samma modell som dina men i borstat stål. Det blev superbra!

  4. Jag väntar med spänning på mina nya köksluckor, för när dom kommer då blir det ett lyft till hela köket. Hur handtagen kommer se ut det vet jag inte, för när jag beställde så kunde hon inte hitta dom. Får bli en överraskning 🙂

  5. det gör ju så otroligt mycket me lite nya handdtag eller lite plast o en del målar sitt kakel o köet o får helt nytt ja det är enkla medel o blir så fint . dina handdtag va jätte fina

  6. Vilket snyggt kök och så läckra handtag 🙂 Skulle med vilja byta våra. Det kan verkligen ändra ett helt rum. Hoppas du får en fin start på nya veckan raring <3

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.