Gott nytt år!

Önskar jag er alla!

Tänk att det bara är några få timmar kvar tills vi har ett nytt år. Helt galet vad tiden går fort! År 2019 och hoppas verkligen det kommer att bli ett bra år.

 

 

Vad gjorde jag förra året på nyårsafton?

Jo då firade jag nyårsafton i Örebro med två homosexuella killar som älskar glitter och glamour. Då hade jag med mig lite allt möjligt som vi kunde spöka ut oss med. Sånt är verkligen kul tycker jag. Här ser ni tre bilder på mig från förra året då jag såg helt galen ut haha.

 

Men ikväll blir det inte lika vilt för min del. Ska faktiskt bli riktigt skönt och inte heller behöver jag åka bort någonstans. Känns som att jag har rest nog när jag åkte till Stockholm över julen.

 

Men alla mina finaste läsare!

Tusen tack för detta år och hoppas att ni fortsätter att följa min blogg även nästa år? Älskar era fina kommentarer som ni lämnar hos mig varje dag. Önskar er alla en underbar nyårsafton och vi ses senare mina finaste!

 

PUSS 

29 comments / Add your comment below

  1. Gott Nytt år till dig med fina du!
    Svar: Eller hur ekologisk hudvård där det bästa! Missa inte min nyårskaramell på instagram 🙂

  2. Jag hoppas att du får ett riktigt bra år 🙂 Självklart kommer jag fortsätta läsa din blogg 🙂 Kraam

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.