Läget just nu

Lördag morgon och nyårsafton närmar sig.

Min son har varit hos mig nu i några dagar medan dottern åkte till Karlstad. Sonen har inte mått så bra och har vilat mycket men verkar lite piggare idag. Hoppas att det går åt rätt håll så att han blir helt frisk till nyår. 

 

 

Har hunnit städa en hel del och tvättat under dessa lugnare dagar. Riktigt skönt att få sådant gjort innan semestern är slut.

 

 

Kom på att jag har inte hunnit skriva någon årsresumé och det ska jag ta tag i. Har även fått äran att vara med på en intervju på bloggportalen Delacay som jag bloggar hos. Hör av mig när allt är klart.

Önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

21 comments / Add your comment below

  1. Så mysig morgonrock! 😀 Så skönt att städa undan nu när man kan ta det lite piano,och inte måste skynda undan med allt under vardagsveckorna 🙂 Hoppas ni får må bra under nyår 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.