Tips på handkräm med underbara dofter

” Inlägget innehåller affiliatelänkar “

Igår tipsade jag om badskum med goda dofter och idag blir det handkräm med andra underbara dofter. Älskar allt som doftar gott och kan liksom inte få nog av det. 

Eftersom det var mörkt ute hela helgen så fick jag inte in något dagsljus. Därför provade jag att fotografera med en ljusslinga runt några föremål. Använde min systemkamera Canon 750D men är som vanligt väldigt dålig på inställningar. Därför blev bilderna en aning brusiga men måste ta tag i mitt övande.

Men nu åter till föremålen som jag fotograferade!

 

 

I fredags förra veckan efter jobbet när jag var inne på Åhlens för att köpa hem badskum. Då kom jag på att handkrämen var slut och letade runt efter en ny god doft. Då hittade jag ett paket med tre stycken olika dofter med handkräm från The body shop.

Innehåller dessa dofter:

HAND CREAM STRAWBERRY 30ML // HAND CREAM MILK&HONEY 30ML // HAND CREAM SHEA 30ML

 

 

Jag har öppnat doften Strawberry och herregud så gott den doftar!

Det är nästan så att jag vill äta upp mina händer efteråt haha. Annars är konsistensen väldigt bra då krämen sjunker in i huden utan att det känns klibbigt. Doften sitter kvar länge och nu är jag nyfiken på hur dom andra två doftar.

 

 

Vad tycker jag?

Jag har provat på många olika handkrämer från flera märken men ärligt talat är den här bäst. Varför har jag inte köpt den här tidigare? Ja det kan jag inte riktigt svara på men det fanns som sagt andra favoriter innan dess. Dessa favoriter som inte längre är det för nu har handkrämen från The Body Shop tagit över den känslan.

Ett stort tips till dig som är på jakt efter en eller flera handkrämer och det här är även en perfekt julklapp enligt mig. Du hittar denna grymma box genom att klicka här <—

 

//PUSS 

12 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.