En tradition inför jul

Traditioner kan man inte ha för mycket av!

En tradition som jag och barnen har innan jul varje år är att ha en heldag för bak och pyssel. Vi väljer en av advent helgerna då vi sätter på julmusik, pysslar inför jul och gör julgodis. Förra året gjorde jag tre olika sorters godis som ni får se i bilder samt att jag länkar mina recept.

 

 

Kokoschoklad a la Bounty gör jag varje år för det är så sjukt gott. Brukar bara variera med formerna på dom och förra året blev dom runda. I år ska dom kanske bli fyrkantiga eller jag får se då om hur det ska bli?

Ni hittar mitt recept genom att klicka här <—

 

 

Snickerskakor kanske inte direkt är julgodis men eftersom det är väldigt eftertraktat hemma så gjordes det ändå. Fast jag valde att skära dom extra i små bitar. Men något nytt blev det och jätte gott!

Ni hittar mitt recept genom att klicka här <—

 

 

Chokladbollar med oreo och krossad polkagris testade jag också förra året. Men det var då första gången. Herregud så goda dom blev och perfekt julgodis för chokladälskare.

Ni hittar mitt recept genom att klicka här <—

 

 

år ska jag göra endast två sorters godis och självklart blir det Bounty som nummer ett. Nummer två avslöjar jag inte ännu om vad det blir utan ni får vänta till resultatet. Hoppas att vi får lite dagsljus i helgen så att jag kan fotografera fina bilder på godsakerna.

 

I helgen händer det!

Nu i helgen ska vi ha den här pysseldagen och det ser vi verkligen fram emot. I år är i barnen inte sugna på att baka pepparkakor men vi får se om dom ändrar sig till helgen. Jag är som sagt öppen för alla förslag. Mysigt blir det vilket som och det finns så många smarriga recept att välja emellan på nätet.

 

//PUSS 

12 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.