För ett år sedan

Jag kollade tillbaka i mitt arkiv på bloggen.

Från december månad år 2017 då jag plockade ut några outfitsbilder som togs både utomhus och inomhus. Alltid lika kul att kolla tillbaka på äldre bilder. Jag läste även igenom hela arkivet från förra året för att se om vad som hände då. Om jag inte hade haft någon blogg så skulle jag inte minnas så mycket och därför är det så himla bra att kunna kolla tillbaka. 

 

 

Men åter till dessa outfits!

Det såg inte direkt kallt ut men bilden i mitten avslöjar att den togs under hösten eftersom löven är gula i bakgrunden. Vissa bilder brukar bli tagna i förväg men publiceras vid senare tillfällen beroende på om vad jag ska skriva om.

 

 

Men det gäller annat också!

Jag hade även mörkare hår förra året men inte direkt värsta skillnaden från hur färgen är idag. Inredningen är däremot inte alls detsamma som jag ser i bakgrunden på bilderna inomhus. På vänstra bilden stämmer inte hyllan och kaninburen och på den högra bilden stämmer inte gardinerna. Nä fy jag gillar verkligen inte förra årets gardiner som jag hade under vintern. Tunga mörklila gardin längder i sammet tillsammans med transparenta spetsgardiner i guldfärg. Då tyckte jag det var snyggt men inte idag och skulle aldrig sätta upp dom igen.

Eftersom jag ändrar väldigt ofta i hemmet så funderar jag på att visa några då och nu bilder från mitt hem i ett annat inlägg. Eller vad säger ni om det? Det kan faktiskt bli väldigt kul tror jag?

 

//PUSS 

11 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.