En badbomb

Ljuvliga dofter med badskum.

Nu har jag haft ett badkar i drygt ett år och älskar verkligen det. Innan dess hade jag endast en dusch och skulle aldrig vilja byta tillbaka till det igen. Älskar att ligga i skumbad och speciellt under helgerna när det finns mera tid för det. Har provat på flera olika badskum från olika märken men har nu fastnat för dessa från Bomb.

 

 

Dofterna är helt underbara samt att det blir riktigt skummigt med mycket bubblor. Köpte dom inne på Åhléns och nästa gång ska jag prova på ytterligare en ny doft.

 

 

Hittade även en badbomb som föreställer en bakelse och doftar melon. Dom finns även i flera olika färger, former och dofter. Riktigt söt och den är nästan för fin för att använda men i helgen gjorde jag det ändå. 

 

 

Nu är jag iallafall uppladdad med härliga dofter inför vinterns kyliga dagar. Då det innebär många varma stunder i badkaret för min del.

 

//PUSS

 ♥

12 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.