Tröja med djup v-ringning

Jag har fått dille på tröjor med djup v-ringning baktill.

Tycker att det är så snyggt att skymta med en spets-bh under en tröja som har djup v-ringning. Här har jag på mig en sådan tröja som ni ser på bilden. Valde då en ljusrosa bh med brottarrygg som passar väldigt bra ihop med tröjan. 

 

 

God morgon sötnosar!

Den här veckan har jag åkt på en förkylning och detta förklarar min låga energi med bloggen. Brukar annars publicera två inlägg om dagen men nu i tre dagar i raden blev det bara en. Trots förkylningen har jag ändå åkt till jobbet varje dag för en sjukskrivning kändes inte så lockande. Ja ni vet karensdagen som är allra värst. Men hade jag haft hög feber skulle jag självklart ha varit hemma för då är jag död som en sill. Det som har varit jobbigast är känslan av orkeslöshet men det är bara att bita ihop.

Idag är det ändå veckans sista arbetsdag och har en hel helg framför mig då det inväntas en massa vila. Ska inte göra ett skit förutom lite pyssel i hemmet för min kropp behöver verkligen vila så mycket som möjligt.

Önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

14 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.