En tröst i detta tråkiga väder

Vilket tråkigt väder det är och fy vad det är mörkt.

Igår bloggade jag inte på hela dagen eftersom jag prioriterade annat i detta tråkiga väder. Så kan det bli ibland men det är väldigt sällan jag tar pauser från bloggen. Har några samarbeten att förbereda inför veckan och det ska jag ta tag i idag. 

 

Här två bilder från i fredags när jag och barnen besökte grannarna som har skaffat sig en liten kattunge. Så himla söt!

 

Hur har vi haft det?

Vi har haft det väldigt bra! Igår grejade jag hemma en hel del samtidigt som sonen hade en kompis på besök. Tösen var som vanligt med sina kompisar hela tiden så henne såg jag inte så mycket av under hela dagen. Hon närmar sig tonåren och det märks redan nu. Senare på eftermiddagen igår ville sonens kompis visa sin nya radiobil och då tog vi oss en tur till hembygdsgården där dom körde runt med bilen. När batteriet hade tagit slut på bilen fick pojkarna leka en stund till inomhus innan vi åkte hem. Då kollade vi på olika klipp via youtube och hade lördagsmys tillsammans med en massa gott.

Idag har vi söndagsmys och eftersom det är farsdag idag så vill barnen åka hem till sin pappa senare i eftermiddag. Då börjar min ensamma vecka och när dom har åkt ska jag passa på att storstäda. Tycker att det är skönt med ett rent hem och speciellt inför en ny vecka.

Happy singles day!

Idag firar föresten nelly.com ” all the singels ladies day “ med 20% på allt i 24 timmar! Koden är: 1111. Ska faktiskt klicka hem något fint för det är en sak som jag har suktat efter väldigt länge. Det blir som en tröst i detta gråa, trista väder. 

 

Önskar er alla en fortsatt mysig söndag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

18 comments / Add your comment below

 1. Ja jisses, mörkret är så påtagligt när det dessutom är regn och dimma. Men vi har varit ute lite idag också, för att typ försöka leka att det är härligt ;D Fake it ’til you make it, lite så 😉

 2. Ja verkligen tråkigt väder 🙂
  Får jag fråga hur du får till den där “om mig” sidan då jag är ju helt ny här och kan inte hitta den alls??
  Blir galen 🙂 tror jag bloggade om din blogg, att därför fastna jag för denna portal och hamna här ??
  (Tror: jag är trött för det öööööser ner ?)
  /Sanna

 3. Ja så trist och grått ute, men idag har faktiskt solen visat sig lite. Helt underbart! Älskar att det fortfarande är runt 10 plusgrader ute 🙂 hoppas du har en fin start på veckan 🙂 kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.