Rosa inredning

Förra fredagen visade jag för er en rosa höst!

Alltså ett bild-kollage med vackra bilder då allt var i rosa färger och idag gör jag något liknande. Men den här gången är temat rosa inredning och det är något som jag aldrig får nog av att titta på. Ja ni som följer min blogg vet om att rosa är ett av mina favorit färger. 

Bilderna får tala för sig själv den här gången för nu är det äntligen helg.

Bildkälla: We heart it

 

Vad händer för oss?

Jag och barnen har inga speciella planer den här helgen och det är så skönt. Har tyvärr en massa måsten som behöver fixas men ska ändå ta allt som det kommer. Såg på väderprognosen att det tyvärr ska fortsätta vara mulet hela helgen, så förmodligen blir det svårt att lyckas fånga fina bilder. Behöver även rensa bilder på datorn för nu är det fullt men tycker att det är så himla tråkigt. Något som bara tar onödigt lång tid och då vill jag hellre göra något annat. Men det skulle vara bra om datorn fick plats med nyare bilder till bloggen. Det är iallafall ett av mina måsten som har väntat på mig hela veckan utan resultat.

Ikväll blir det självklart fredagsmys då vi ska äta en massa gott och kolla på Idol. Hejar inte på någon speciell utan tycker bara programmet är underhållande. Är jätte sugen på att ta ett bad också men får se om tiden räcker till det.

Nu ska vi gå iväg och handla inför helgen och vi ska skynda oss eftersom det är alltid så himla mycket folk inne på Netto den tiden på veckan. Så himla drygt! Men alla människor vill självklart storhandla exakt samma tid inför helgen.

Önskar er alla en mysig fredag kväll och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

 

This post contains adlinks from Adviral

 

 

1. Ribb top Garia / 2. Trouser Greta / 3. Shirt Alexandra / 4. Shorts Alexandra / 5. Top Scarlett / 6. Trouser Michelle / 7. Jacket Montana / 8. Trouser Michelle / 9. Nightslip Lidia / 10. Top Melli / 11. Trouser Melli

33 comments / Add your comment below

 1. Så kul att inte ha några måsten även om du hade nåt du behövde fixa med 🙂 Det bara regnar jämt 🙁

  Sv: Jaa Elin och jag hade det riktigt kul där 🙂 Så kul att du kollade 🙂

 2. Fint med rosa skulle dock tröttna på de rosa detaljerna så småningom 😉
  Svar: Jamen eller hur, jag gillar också denna sortens filmer! Veckan äventyr finns nu i bloggen!

 3. Ja, såklart blir det att det svenska folket handlar på sin lediga tid. Visst skjuter man upp måsten men så skönt när det är avklarat.
  Älskar även rosa detaljer i hemmet och rosa kläder=)
  Kramiz

 4. Jag skulle inte palla med att inte ha mina bilder rensade och ordning i mapparna på datorn =P… då får jag hjärtklappning! Dock tycker jag det är ganska så kul med den måsten *S* Känslan när man är klar med det är ju tillfredsställande. De svarta mjukis kläderna föll mig i smaken btw

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.